چاپ فلکسی

چاپ فلکسی

فلکسی نیز همانند بنر یک متریال پلاستیکی است که از بنر بسیار ضخیم تر می باشد و علاوه بر این، قابلیت رد شدن نور را نیز دارد. به همین دلیل برای تابلوهای سردرب فروشگاه ها و مغازه ها که باکس نور وجود دارد، از فلکسی استفاده می شود تا بتواند نور پشت را از خود رد کرده و دید بیشتری در شب ارائه کند.

 

انواع چاپ فلکسی

بهترین روش چاپ بر روی متریال فلکسی فیس، استفاده از دستگاه اکوسالونت می باشد. چرا که قدرت پاشش رنگ بسیار بیشتری نسبت به دستگاه سالونت دارد و نوع جوهر خاص آن هم در برابر تابش نور خورشید و باد و باران بسیار مقاوم تر است.

از آنجایی که عموما از فلکسی برای تابلوهای سر در استفاده می شود و نیاز است که ماندگاری بالایی داشته باشند، کیفیت چاپ و میزان پاشش رنگ آن توسط اپراتور چاپ بر روی مقدار ماکزیمم قرار می گیرد.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

نمونه چاپ تابلوی فلکسی

تفاوت فلکسی و بنر

همانطور که گفتیم، فلکسی ضخامت بسیار بیشتری نسبت به بنر دارد و به همان میزان هم مقاومت بیشتری در برابر پاره شدگی، تا شدن و رنگ و رو رفتگی و خرابی دارد.

همچنین متریال بنر تا حد مشخصی توانایی پاشش رنگ دستگاه اکوسالونت را دارد و اگر بخواهیم کیفیت بسیار بالایی بر روی آن داشته باشیم و پاشش جوهر را بالا ببریم، بنر دوام نیاورده و آب شده و از بین می رود. به همین دلیل برای تبلیغات محیطی که نیازمند کیفیت بسیار بالایی می باشند از متریال فلکسی استفاده می شود.

 

طراحی تابلوی فلکسی

به دلیل اینکه تمام تابلوهای فلکسی در پشتشان نورهای LED و مهتابی تعبیه شده است و قرار است که نور را از خود رد کنند، بهتر است که از طرح های تیره برای تابلو استفاده شود. رنگ تیره باعث متمرکز شدن بیشتر نور در پشت فلکسی شده و دید آن در شب را بیشتر افزایش می دهد.

مود رنگی ای که مناسب طراحی فلکسی می باشد مود CMYK و رزولوشن 72 یا 100 DPi است. بسیاری از مشتریان ما اقدام به طراحی فایل های سنگین با رزولوشن های بالا می کنند که این کار اشتباه است. چرا که دستگاه چاپ اکوسالونت و سالونت، رزولوشن بالاتر از 72 و 100 دی پی آی را متوجه نمی شوند و تفاوتی در چاپ به وجود نمی آورند.

جستجو

پروژه های جدید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *